top of page

döpta efter filmer inspelade lokalt

Våra rum och gästhus

 Våra 4-stjärniga rum bokas med middag. Vår lilla meny är standard, men det går fint att själv uppgradera till ett festligare alternativ.
Reser du med barn så ange i fritext så hjälper receptionen dig att ändra maten till barnalternativ.

Våra 3-stjärniga gästhus går att boka med eller utan middag. Ni väljer själv tillval och bygger på så sätt ert eget paket.
De mest nöjda gästerna är de som äter hos oss, så självklart rekommenderar vi minst en middag under er vistelse.

Behöver ni fler rum eller vill komma med egen husbil?
I Sydkustensgruppen har vi även två Bed & Breakfast i närheten,
Tullnäs Vingård B&B och Lillehem B&B. Vi har också 3 ställplatser för husbil på Pillehill.
Kontakta oss för en paketlösning!

Äppelkriget 22_edited.jpg

Äppelkriget

dubbelrum deluxe med middag

"Äppelkriget" är vårt mest romantiska och unika rum som ligger i en separat stuga bredvid huvudbyggnaden. Detta rum bokas ofta som bröllopssvit och rymmer som mest 2 personer.
Här finns en queen size säng om 160x200 och rummet har ett stort tillhörande helkaklat badrum med tassbadkar, kandelaber, stor dusch och underbar panoramautsikt.
Huset är i markplan, men med ett par trappsteg upp till dörren.

Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Med tanke på panoramafönstret med utsikt ut mot åkrarna rekommenderar vi inte detta rum till de som är rädda för insyn från en och annan hare. Från badrum till sovrumsdel är öppet med endast draperi emellan.

Hund? Ja, vi tillåter hund i detta rum.

2286299_Hotel 20204
Kyss Mig säng.JPEG

Kyss Mig

studio svit deluxe med middag

Vår mest välutrustade juniorsvit. 

Rummet ligger på markplan i den gamla huvudbyggnaden och har ingång inifrån huset samt från terrass mot poolområdet. 

2 personer kan bo här.
En kingsize 180x200 dubbelsäng, rymlig Engleson Howard-soffa, stor smart-TV med digitalkanaler som Netflix och Viaplay, USB-kontakter för laddning samt trådlös laddning (Qi).
Helkaklat badrum med rymlig dusch, toalett och dubbla vaskar. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, Nespressobryggare, vattenkokare, hårfön.

Rummet är det mest bekväma för dig som inte vill gå i trappor eller långt utomhus.

 

Hund? Vi rekommenderar inte hund primärt i detta rum, men fråga.

2286299_Hotel 20204
Kyss Mig säng.JPEG
IMG_6132.jpg

Söder om Landsvägen

junior studio svit med middag

Det här ljusa rum ligger på ovanvåningen i den gamla huvudbyggnaden och har ingång inifrån huset såväl som från balkongen i österläge. Det vetter mot fälten och har en härlig utsikt ner mot kusten.

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200.
Helkaklat badrum med dusch och toalett. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV, Qi-laddare och USB-kontakt..

Rummet är bekvämt för dig som inte vill gå långt utomhus.

 

Vi rekommenderar INTE hund i detta rum.

2286299_Hotel 20204

Kuriren

junior studio svit med middag

Rummet har en balkong mot öster med utsikt mot bronsåldersgravarna, trädgården och spapoolen samt havet i horisonten. Det ligger på andra våningen i den gamla huvudbyggnaden och har entré via balkongen.

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200.

Helkaklat badrum med dusch och toalett. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV samt Qi-laddare för er bekvämlighet.

Hund? JA, hundar är tillåtna här.

2286299_Hotel 20204
Kuriren 22.jpg
Elvira jan-22.jpg

Elvira Madigan

superior studio svit med middag

En mysig studiosvit för upp till 3 personer. Här bor du ovanför den äldsta delen av huset med charmiga och lite udda detaljer.

Rummet rymmer utöver en kingsize 180x200 dubbelsäng även en 110x200 enkelsäng med höj- och sänkbar huvud- och fotände.
Här finns mysig heltäckande matta, skrivbord, en sitthörna samt en balkong i söderläge med utsikt mot havet och fälten. Entré via balkongen. Helkaklat badrum med dusch och toalett. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV samt Qi-laddare för er bekvämlighet.

Vi rekommenderar INTE hund i detta rum.

2286299_Hotel 20204

Fanny Hill

Gästhus

I det charmiga 1800-talshuset "Fanny Hill", precis bredvid huvudgården Pillehill ryms två mysiga rum. Individuellt inredda och med härlig utsikt. Det ena rummet har egen uteplats samt kamin för mysiga vinterkvällar.

Mellan rummen finns husets gamla kök med bevarad gjutjärnskamin. Här finns också en bäddbar soffa samt matbord och enklare kök. Perfekt för stora familjen upp till 6 personer eller par som känner varandra och vill ha en social yta. För större sällskap med flera rum brukar även Fanny Hill bli ett mysigt häng för alla.
Toalett med dusch. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock och tofflor. Minibar.

Gårdens bastu ligger intill huset.

Hund? JA, hundar är tillåtna här.

2286299_Hotel 20203
IMG_7234.jpg
IMG_7367.jpg

Blå Himmel

Gästhus

"Blå Himmel" är ett mysigt torp från mitten av 1800-talet med charmiga gamla detaljer och en härlig lantlig utsikt. I bottenplan finns ett vardagsrum med soffgrupp, TV och matbord, ett enklare kök med öppen köksvrå, toalett med dusch.

På ovanvåningen hittar ni ett sovrum med två enkelsängar (90 x 200) direkt ovanför trappen och i ett angränsande rum en dubbelsäng (160 x 200). Trappan upp är något brantare än i moderna hus så vi rekommenderar inte detta alternativ till familjer med små barn eller de med rörelsehinder. På främst ovanvåningen är det lågt i tak. 
Toalett med dusch, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar.

Torpet ligger ca 150 meter från huvudbyggnaderna på Pillehill. Här finns egen parkering och sommartid matplats utanför. Torpet renoverades våren 2024.

Hund? JA, Hundar är välkomna här.

2286299_Hotel 20203
bottom of page