top of page

BRÖLLOP

...med lantlig romantik

Från fullservice till gör-det-själv
 

När ni bokar ert bröllop hos oss ingår ett möte och konsultation där vi går igenom exakt hur ni vill ha det. Mötet kommer också att ligga till grund för vårt arbete och det uppskattade priset till dig.

Vi har en egen florist som kan dekorera som ni vill och vi samarbetar med andra i saker vi inte har i huset, som allt från tårtleverantörer till uthyrning av gamla lyxbilar och vigselförrättare.

Vill ni ha mer coachning och hjälp så stöttar vi er gärna hela vägen fram till er stora dag, fråga efter pris.

Bröllopet
 

Vår huvudsakliga ceremoniplats är i trädgården där en brudbåge med planteringar och en vacker utsikt över fälten utgör bakgrunden, men ibland är inte vädret på vår sida och då är det alltid ett reservalternativ att vara inne.

Några av våra brudpar vill ha ett ännu mer naturnära evenemang och har ceremonin på en av bronsåldershögarna bakom oss. Magisk utsikt över sydkusten!

Festen
 

Vi har flera olika alternativ för ditt firande, några exempel;

– Till det lilla intima bröllopet rekommenderar vi vår Chambre séparée som rymmer upp till 20 personer. Bra för er som inte vill boka hela stället, men ändå komma lite ifrån andra gäster.

- Boka hela Pillehill för en sittande middag i nedre matsalen med dans efteråt, lämplig för upp till ca. 50 - 75 gäster.

- Boka nedre matsalen och uteserveringen med stående mingelmat/cocktails för upp till ca.100 gäster.

bottom of page