top of page

EVEnemang

EVENEMANG PÅ GÅNG
 

Oavsett om det är vinprovningar eller en säsongsbetonad middag så finns det ofta något evenemang att förgylla din vistelse med. Det går självklart att boka event utan att bo på hotellet.

Är ni en grupp som vill ha ett eget evenemang? Kanske en spännande dryckesprovning med vännerna eller konferenssällskapet, kontakta oss direkt för pris.
Kika i eventkalendern vad som är på gång!

Bröllop
 

Önskar ni en helhetsupplevelse, med vigselceremoni i övre trädgården, bubbel, mingel, middag och kanske även en eller annan dans  eller vill ni enkom ha en festlig bröllopsmiddag efter ni sagt ja?
– Vi specialanpassar för er!
Söker ni ett ställe för "Rehearsal dinner" eller cocktailmingel med exklusiva temabarer?
– Vi fixar det mesta.

KONFERENSER OCH MÖTEN
 

Med personlig service och stora möjligheter att blanda mötet med föreläsningar, rekreativa promenader, gruppaktiviteter eller varför inte en vinprovning innan middagen är Pillehill perfekt för ledningsgrupper, styrelser, team, avdelningar och andra som vill mötas i en lugn och gemytlig miljö. 
Inspirerande föreläsningar, guidade vandringar, aktiviteter med kroppsligt och mentalt välbefinnande, bastu och mycket mer erbjuds. Kanske byta en konferenslunch till en matupplevelse i fria naturen för extra teambuilding?!

 

bottom of page