top of page

fre 03 aug.

|

Sydkustens at Pillehill

Vinhällarkväll - Naturvin!

Sommarens skönaste kväll när vi får besök av Anna a.k.a.​ ”Life is grape” från TM Kvalitetsviner och Mange som driver Allégresse.

Registrering är stängd då vi är fullbokade!
Se andra evenemang
Vinhällarkväll - Naturvin!
Vinhällarkväll - Naturvin!

Tid och plats

03 aug. 2018 18:00 – 23:30

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Anna a.k.a.​ ”Life is grape” representerar TM Kvalitetsviner i Södra Sverige & med en bakgrund som Sommelier & vinbars-ägare så kan hon detta med att hälla härliga viner i ditt glas.

TM Kvalitetsviners styrka är att arbeta personligt med viner och producenter som är certifierade, biodynamisk eller ekologiskt men också de som arbetar naturligt utan tillsatser. De producenter Anna arbetar med är relativt små och har ett stort hjärta och respekt för naturen.

Anna är på plats denna kväll tillsammans med Mange som driver Allégresse, med en grund som Sommelier och många år inom restaurangbranschen så har han ett brinnande intresse för vin, hantverk & miljö.

Allégresse jobbar med vinbönder som brukar jorden naturligt och som tar hand om druvorna med minsta möjliga påverkan. Vinerna och böndernas hantverk för sin egen talan.

2016 startades Allégresse med tron på att vin som produceras naturligt, ekologiskt & biodynamiskt inte ska vara märkvärdigt, men istället kunna ge en euforisk upplevelse.

Det går bra att dyka in för en härlig vinupplevelse, men vill du äta boka gärna bord så du säkert får plats. Vi är ju också tacksamma om du anmäler dig i vilket fall så vi vet hur mycket vin vi ska ta hem :-)

Dela detta evenemang

bottom of page