top of page
Bukett_brudpar_edited.jpg

Bröllop med lantlig romantik

Oavsett om du vill bara vill ha en festlig middag efter ni sagt ja eller en helhetsupplevelse med vigselceremoni i trädgården, bubbel, middag och kanske även en eller annan dans så kan vi ordna det för er.

Söker ni plats för "Rehearsal dinner" eller ett cocktailmingel med
exklusiva temabarer - vi kan ordna det mesta!

Från helhetsservice till gör-det-själv

När ni bokar ert bröllop hos oss ingår ett möte och konsultation där vi går igenom hur just ni vill ha det. Mötet blir också underlag för vårt arbete och priset till er.

Vi har en egen florist som kan dekorera så som ni önskar och vi samarbetar med andra i sådant vi inte har i huset, som allt från tårtleverantörer till uthyrare av gamla lyxbilar och vigselförättare.
Vill du ha mer coachning och hjälp stöttar vi gärna hela vägen fram till er stor
a dag, be om pris.

Vigseln

Vår huvudsakliga vigselplats är i trädgården där en brudbåge med planteringar och vacker utsikt över fälten bildar fond, men ibland är inte vädrets makter med oss och då går det alltid i reserv att vara inne. Några av våra brudpar vill ha ännu mer naturnära och då ha vigseln på en av bronsåldershögarna bakom oss. Magisk utsikt över sydkusten!

Festen

Vi har flera olika alternativ för ert firande, några exempel;

- För det lilla intima bröllopet rekommenderar vi vårt Chambre séparée som rymmer upp till 20 personer. Bra för er som inte vill boka hela stället, men ändå komma lite avskilt från andra gäster.

- Boka hela Pillehill för sittande middag i nedre matsalen med dans efter, lämpligt för upp till ca 50 gäster.

- Boka nedre matsalen och terrassen med stående mingelmat/cocktails för upp till ca 100 gäster.

Boende

Är ni fler gäster än vad vi har rum till? Inga problem, vi hjälper er gärna med att boka rum hos våra samarbetspartners i området och kan även lösa shuttleservice. Vill ni äta frukost ihop går det naturligtvis fint här på Pillehill.

bottom of page