top of page

tis 14 feb.

|

Östra Vemmenhög

Valentines Day - Romantisk middag <3

Denna romantikens dag har vi gjort ett extra mysigt paket med 5-rätters middag, välkomstbubbel att starta med och en romantisk överraskning att ta med hem. Räcker inte livspusslets timmar finns också ett 3-rätters alternativ.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Valentines Day - Romantisk middag <3
Valentines Day - Romantisk middag <3

Tid och plats

14 feb. 18:30

Östra Vemmenhög, Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Visste du att Alla hjärtans dag, eller Valentine’s Day som den heter på engelska har medeltida ursprung. 

Valentin var ett romerskt helgon som är ihågkommen i vår tid för att 14 februari på medeltiden ansågs vara den dag då fåglarna bildade par. I England och Frankrike utsågs byns pojkar och flickor till låtsaspar för ett år på Valentindagen.

Det har lett till att Valentine’s Day har varit en romantikens dag i England ända sedan medeltiden. Man såg också denna dag som vårens  första dag.

Är det inte en underbar historia att fortsätta. Vi hyllar paren, oavsett konstellation, och självklart också att våren är på väg :-)

Vi har kvällen till ära satt ihop ett riktigt härligt paket med välkomstbubbel, 5-rätters middag så ni hinner njuta länge och en romantisk överraskning att ta med er hem. Självklart finns ett underbart vinpaket att kunna boka till på plats. 

Pris per person 875 kr (värde på paket 955 kr). 

Boka i tid så vi säkertställer att vi har överaskning till er. 

Har ni svårt att hinna med en helkväll såhär mitt i veckan eller har elräkningen varit tuff så går det självklart att boka endast lilla menyn också. Pris per person 575 kr.

Dela detta evenemang

bottom of page