top of page

Failure is not an option

Många är de hantverkare som med vis min och oftast ganska bred skånska kollat på vårt projekt och vår tidsplan och konstaterat åh, de gaur ente! Lika förvånade har de blivit när det faktiskt gått riktigt bra, rum efter rum. Så sent som idag kom det från en av dem som varit med i hela resan och också agerat lite samordnare att han inte fattade hur vi hade fått ihop det och att de flesta bara skulle gett upp. Då tittade jag på honom och sa den devis som jag haft med mig i hela renoveringen (OK efter allt strul med brandskyddsdokumentationen i alla fall...!) "Failure is not an option".

Det finns helt enkelt inte på kartan att vi inte skulle lyckas och kanske är det just den inställningen man bör ha ifall man vill ge sig in i något liknande. Tyvärr delar inte alltid alla du anlitar den känslan, något som kan bli ganska frustrerande. Som den målare vi pga tidsnöd anlitade för hjälp med tapetsering och som inte bara gjorde ett slarvigt underarbete utan också satte tapeten fel i mönsterpassningen, köpte fel färg när han skulle hämta fler rullar, tog då också färre rullar än jag förbeställt varpå tapeten inte räckte och han då tar ett par rullar av en annan tapet vi hade hemma på den sista väggen - utan att fråga först. Jag lovar, med dessutom lagom PMS hos denna byggledare gjorde han bäst i att fly fältet illa kvikt...Arrrrg. Och sådana kallar sig proffs.

Bra folk ska man däremot vara riktigt rädd om varför jag nu ska gå och muta vår goa snickare som bokat om annat jobb denna vecka för att bli klar med en kaka! :-) Och därefter tapetsera själv denna gång, på en underlagstapet några andra av hjälpredorna satt utochin (hur är det möjligt???).

#hantverkare #tapetsering #startaeget #självärbästadräng #renovering #failureisnotanoption

Featured Posts
Recent Posts
Archive
    Search By Tags
    Inga taggar än.
    bottom of page