top of page

Bästa bantningstipset ever!

Tro det eller ej, men vi har hittat en mirakelkur! Jag vågar inte säga att den är gratis. Den kanske till och med kan riskera att bli ganska dyr, men om du ligger i så kommer det förhoppningsvis inte bara ge resultat på vågen utan även i plånboken!

Gör såhär: Hitta på en lätt överambitiös affärsidé, gärna invloverande en husrenovering på rekordfart. Marknadsför dig väl så att du får en massa att göra på kort tid, helst medan renoveringen pågår. Arbeta sisådär 16-18 timmar om dygnet i några månader och hoppa över de flesta måltider. Drick mycket kaffe! Efter den kuren kan jag lova dig en klart slimmad midja och mer vältränad kropp, garanterat!

Då ekonomin kan bli lite lidande såhär i uppstartsfasen av ditt projekt så kan även de positiva bitarna bli att du kommer i kläder du glömt längst bak i garderoben. Som nya fynd! Dumt är, och här talar vi om erfarenhet, att köpa in nya arbetskläder för tidigt i processen då du pinsamt nog kan börja tappa dem framför kunderna. Oops!

Njut av din nya snygga figur, din totala sömnbrist och ditt fantastiska nya liv! Humor hjälper i allt :-)

Plötsligt händer det, en paus!

#startaeget #bantningstips #banta #bb #startabedandbreakfast #humor #mirakelkur #sömnbrist #levadrömmen

Featured Posts
Recent Posts
Archive
    Search By Tags
    Inga taggar än.
    bottom of page