Bästa bantningstipset ever!

July 13, 2015

Tro det eller ej, men vi har hittat en mirakelkur! Jag vågar inte säga att den är gratis. Den kanske till och med kan riskera att bli ganska dyr, men om du ligger i så kommer det förhoppningsvis inte bara ge resultat på vågen utan även i plånboken!
 

Gör såhär:
Hitta på en lätt överambitiös affärsidé, gärna invloverande en husrenovering på rekordfart. Marknadsför dig väl så att du får en massa att göra på kort tid, helst medan renoveringen pågår. Arbeta sisådär 16-18 timmar om dygnet i några månader och hoppa över de flesta måltider. Drick mycket kaffe! Efter den kuren kan jag lova dig en klart slimmad midja och mer vältränad kropp, garanterat!

 

Då ekonomin kan bli lite lidande såhär i uppstartsfasen av ditt projekt så kan även de positiva bitarna bli att du kommer i kläder du glömt längst bak i garderoben. Som nya fynd! Dumt är, och här talar vi om erfarenhet, att köpa in nya arbetskläder för tidigt i processen då du pinsamt nog kan börja tappa dem framför kunderna. Oops!

 

Njut av din nya snygga figur, din totala sömnbrist och ditt fantastiska nya liv!
Humor hjälper i allt :-)
 

 

 

Please reload

Featured Posts

Vintips, sprit och annat spännande

January 19, 2016

1/1
Please reload

Recent Posts

November 23, 2015

November 2, 2015

October 27, 2015

September 27, 2015

Please reload

Archive
    Please reload

    Search By Tags

    Sydkustens at PILLEHILL, Östra Vemmenhög 1126, 27454 Skivarp, Sweden  |  0046 (0)411 53 20 10