top of page

Underbara midsommar


Rose och lupiner

Veckan har verkligen bjudit på högt och lågt. Spännande restaurangbokningar på stora sällskap, något vi aldrig ens vågat hoppats på, har trillat in. Bland annat en överraskningslunch där jordgubbar kommer vara temat. Vi har vidare blivit kontaktade av och intervjuade av en lokal tidning (intervjun ska visst publiceras den 26 juni) och jag skrev idag upp provet för alkoholtillståndet med ett klart godkänt resultat!! Allt riktigt skönt :-)

Men så kom eländet med brandskyddet med ett bakslag igen och i tröttheten efter ett par månader av för lite sömn höll jag helt på att dyka in en heldepp igen. Vem hade kunnat ana att det skulle vara så svårt. Reglerna är samma oavsett om du bygger ett rum att hyra ut eller ett megakomplex på femhundra. Kan kännas oerhört svårt i ett gammalt hus från 1800-talet ibland... Nöden är dock uppfinningarnas moder och här gäller bara att bryta ihop och komma igen, helst ganska snabbt. Vi kom på lösningar och se så löste sig allt!

Under dagen har även besök på ett par av våra blivande leverantörer av lokalproducerade råvaror hunnits med, Soldattorpets Mejeri och Toftebo Kalkon. Båda med jättefina produkter så nu har smakprov av det mesta anförskaffats för att under helgen testa i olika kombinationer så det blir riktigt smaskigt på menyn. Ser ut att bli en god midsommar!

Hoppas ni får det riktigt skönt var än ni firar :-)

#rosé #lupiner #lokalproducerat #brandskyddsregler #midsommar

Featured Posts
Recent Posts
Archive
    Search By Tags
    Inga taggar än.
    bottom of page