Våra lyxigare rum, 4-stjärnigt

Rummen på huvudgården har alla extra utrustning, egna badrum och närhet till spapool och bastu.
Här erbjuder vi möjlighet till Roomservice.

Kyss mig

"Kyss mig" är vår nyaste och mest välutrustade juniorsvit som invigdes efter renovering februari 2020. 

Det ligger på markplan i den gamla huvudbyggnaden och har ingång inifrån huset samt från terass mot poolområdet. 

2 personer kan bo här. En kingsize 180x200 dubbelsäng, rymlig Englesson Howard-soffa, stor smart-TV med digitalkanaler som Netflix och Viaplay, USB-kontakter för laddning samt trådlös laddning (Qi).
Helkaklat badrum med rymlig dusch, toalett och dubbla vaskar. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, Nespressobryggare, vattenkokare, hårfön.

Rummet är det mest bekväma för dig som inte vill gå i trappor eller långt utomhus.

 

Hund? Vi rekommenderar inte hund i detta rum, men fråga.

Äppelkriget

"Äppelkriget" är vårt mest romantiska rum och ligger i en separat stuga. Detta rum bokas ofta som bröllopssvit och rymmer som mest 2 personer.
Här finns en queen size säng om 160x200 och rummet har ett stort tillhörande helkaklat badrum med tassbadkar, stor dusch och underbar panoramautsikt. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Hund? JA, Vi tillåter hund i detta rum.

Söder om Landsvägen

"Söder om Landsvägen" är en av våra två juniorsviter. Det vetter mot fälten och har en härlig utsikt.

Det ligger i den gamla huvudbyggnaden och har ingång inifrån huset såväl som från balkongen i västerläge.  

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200. Helkaklat badrum med dusch och toalett. Satinlakan, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Rummet är bekvämt för dig som inte vill gå långt utomhus, men det ligger ovanför kök och bar så viss störning kan förekomma.

 

Vi tillåter hund i detta rum.

Kuriren

Rummet "Kuriren", som är en av våra två juniorsviter, har en balkong mot öster med utsikt mot bronsåldersgravarna, trädgården och havet i horisonten. Det ligger i den gamla huvudbyggnaden och har entré via balkongen på baksidan av huset.

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200. Helkaklat badrum med dusch och toalett. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Hund? JA, vi rekommenderar detta rum för dig med hund.

Elvira Madigan

"Elvira Madigan" är vårt största familjerum och rymmer upp till 5 personer. Här bor du i den äldsta delen av huset med charmiga och lite udda detaljer.

Rummet rymmer utöver en kingsize 180x200 dubbelsäng även en 90x200 enkelsäng och en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200. Här finns även skrivbord, en liten sitthörna samt en balkong i söderläge med utsikt mot havet och fälten. Entré via balkongen. Helkaklat badrum med dusch och toalett. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Hund? Ja, hundar är välkomna i detta rum.

Mysiga gästhus i lantlig stil, 3-stjärnigt

Dessa hus ligger 50-150 meter ifrån huvudgården. Vi rekommenderar dessa till vänner eller familjer som vill ha en trevlig social yta att umgås på.

Fanny Hill (Glädjekällan och Arvet)

I det charmiga 1800-talshuset "Fanny Hill", precis bredvid huvudgården Pillehill ryms två mysiga rum, Glädjekällan och Arvet. Individuellt inredda och med härlig utsikt. Glädjekällan har egen uteplats samt kamin för mysiga vinterkvällar.

Mellan rummen finns husets gamla kök med bevarad gjutjärnskamin. Här delar rummen ett gemensamhetsutrymme med läshörna, kök och matplats. Perfekt för två par som känner varandra och vill ha en social yta.
Toalett med dusch. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock och tofflor. Minibar.

Hund? NEJ. Hundar är ej tillåtna här.

Blå Himmel

"Blå Himmel" är ett mysigt torp från mitten av 1800-talet med charmiga gamla detaljer och en härlig lantlig utsikt. I bottenplan finns ett vardagsrum med soffgrupp och matbord, ett enklare kök med öppen köksvrå, toalett med dusch. På ovanvåningen hittar ni ett sovrum med två enkelsängar (90 x 200) direkt ovanför trappen och i ett angränsande rum en dubbelsäng (160 x 200). Trappan upp är något brantare än i moderna hus så vi rekommenderar inte detta alternativ till familjer med små barn eller de med rörelsehinder. På främst ovanvåningen är det lågt i tak. 
Satinlakan från Fritz Magnus, övriga textil från Gudrun Sjödén. Toalett med dusch, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar.

Torpet ligger ca 150 meter från huvudbyggnaderna på Pillehill. Här finns egen parkering utanför. 

Hund? JA, Hundar är tillåtna här.

Nybyggt för stora familjen, 3-stjärnigt

De här två husen ligger ca 850 meter från huvudgården och passar fint för dig som vill hemestra med självhushåll eller kanske umgås med vännerna lite mer privat. Det lilla huset går endast går att hyra ihop med det stora. I ordinarie pris ingår frukost och daglig städning, men vid längre hyra går det att boka utan. Självklart går det att boka till middagspaket även till detta boende.

Sommarnattens leende

"Sommarnattens leende" är ett nybyggt hus för upp till 6 personer med fullutrustat kök för de som vill ha eget hushåll.
Här har du två sovrum på markplan samt ett stort sovloft på ovanvåningen. Kök och vardagsrumsdel i öppen planlösning med tillgång till privat trädgård och uteplats. I sovrummen finns totalt tre kingsize dubbelsängar om 180x200. Villan ligger ca 850 meter ifrån gården och delar tomt med Så vit som en snö. Toalett med dusch, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar.

Hund? NEJ, Vi tillåter inte hund här. 

Så vit som en snö

"Så vit som en snö" är en nybyggd gäststuga för upp till 3 personer med enkel matplats. Stugan ligger på markplan och är vårt enklaste rum. Tillgång till trädgård och uteplats. I sovrummet finns en dubbelsäng om 180x200 samt en extra säng om 90x200. Här finns toalett och dusch på rummet. Morgonrock och tofflor, toalettartiklar från Rituals. Minibar.

Stugan ligger ca 850 meter ifrån gården och delar tomt med villan Sommarnattens leende.

Hund? NEJ, Vi tillåter inte hund här. 

Barnsäng, extrasäng eller resa med hund

Till de flesta rum finns det möjlighet att sätta in en extrasäng om 90x200. Vi har även barnsängar med spjälor för små barn, en mindre upp till ca 1,5 - 2 år och en större upp till ca 3 år där även sidorna är avtagbara. Meddela önskemål om någon av dessa vid bokning. För samtliga tillkommer en kostnad.

Vi är ett hundvänligt boende och har själva hund varför vi kanske passar mindre bra om du har svår allergi då hundar får vistas i de allmänna utrymmena. Rummen Glädjekällan, Arvet, Så vit som en Snö samt huset Sommarnattens leende är hundfria.
Vi tar inget extra för dig som bor med hund, men som tack för det hoppas vi att ni är rädda om textilier mm i rummen. Ta gärna med en filt eller handduk för smutsiga tassar.

Vår egen hund Quintus kan vara lite territoriell och sedan han blivit biten som ung rädd för vissa hundar varför vi försöker hålla honom isär från gästers. Låt er egen hund stanna i bilen medan ni checkar in så guidar vi er!

Please reload

Sydkustens at PILLEHILL, Östra Vemmenhög 1126, 27454 Skivarp, Sweden  |  0046 (0)411 53 20 10