Äppelkriget

"Äppelkriget" är vårt mest romantiska rum och ligger i en separat stuga.

Här ryms en queen size säng om 160x200 och rummet har ett stort tillhörande badrum med tassbadkar och underbar panoramautsikt. Detta rum bokas ofta som bröllopssvit och rymmer som mest 2 personer.

Vi tillåter hund i detta rum.

Söder om Landsvägen

"Söder om Landsvägen" är en av våra två juniorsviter. Det vetter mot fälten och har en härlig utsikt.

Det ligger i den gamla huvudbyggnaden och är det enda rummet som har ingång inifrån huset. 

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200.

Rummet är det mest bekväma för dig som inte vill gå långt utomhus, men det ligger ovanför kök och bar så viss störning kan förekomma.

 

Vi rekommenderar inte hund i detta rum.

Kuriren

Rummet "Kuriren", som är en av våra två juniorsviter, har en privat balkong med utsikt mot bronsåldersgravarna, trädgården och havet i horisonten. Det ligger i den gamla huvudbyggnaden och har entré via balkongen på baksidan av huset.

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200.

 Vi rekommenderar detta rum för dig med hund.

Elvira Madigan

"Elvira Madigan" är vårt största familjerum och rymmer upp till 5 personer. Här bor du i den äldsta delen av huset med charmiga och lite udda detaljer.

Rummet rymmer utöver en kingsize 180x200 dubbelsäng även en 90x200 enkelsäng och en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200. Här finns även skrivbord, en liten mysig sitthörna inomhus samt en egen privat balkong med utsikt mot havet och uterummet. Entré via balkongen.
Rummet ligger ovanför matsalen i äldsta delen av huset så viss störning kan förekomma.

Vi rekommenderar inte hund i detta rum.

Nils Holgersson

"Nils Holgerssons underbara resa" är en hel liten lägenhet för upp till 4 personer med enklare kök för de som vill ha eget hushåll. Här har du ett separat sovrum med möjlighet att stänga dörren till kök och vardagsrumsdel.

I sovrummet finns en kingsize dubbelsäng 180x200 och i vardagsrum även en bäddbar soffa i queensize 160x200. Lägenheten ligger i ett annex och har egen ingång.

Vi rekommenderar detta rum för dig med hund.

Glädjekällan

I det charmiga 1800-talshuset "Fanny Hill", precis bredvid huvudgården Pillehill ryms två mysiga rum, Glädjekällan och Arvet. Individuellt inredda och med härlig utsikt. Glädjekällan har egen uteplats samt kamin för mysiga vinterkvällar.

Mellan rummen finns husets gamla kök med bevarad gjutjärnskamin. Här delar rummen ett gemensamhetsutrymme med läshörna, kök och matplats. Toalett med dusch.

Hundar är ej tillåtna här.

Arvet

I det charmiga 1800-talshuset "Fanny Hill", precis bredvid huvudgården Pillehill ryms två mysiga rum, Arvet och Glädjekällan. Individuellt inredda och med härlig utsikt.

Mellan rummen finns husets gamla kök med bevarad gjutjärnskamin. Här delar rummen ett gemensamhetsutrymme med läshörna, kök och matplats. Toalett med dusch.

Hundar är ej tillåtna här.

Sommarnattens leende

Avslappnade fullservicekonferenser, njutning för familjen under sommaren eller enstaka övernattning i rogivande miljö!

 

"Sommarnattens leende" är ett nybyggt hus för upp till 6 personer med fullutrustat kök för de som vill ha eget hushåll.
Här har du två sovrum på markplan som även kan hyras separat vintertid samt ett stort sovloft på ovanvåningen. Kök och vardagsrumsdel i öppen planlösning med tillgång till privat trädgård och uteplats. I sovrummen finns totalt tre kingsize dubbelsängar om 180x200. Villan ligger ca 850 meter ifrån gården och delar tomt med Så vit som en snö.

Vi tillåter inte hund här. 

Så vit som en snö

"Så vit som en snö" är en nybyggd gäststuga för upp till 3 personer med enkel matplats. Stugan ligger på markplan. Tillgång till trädgård och uteplats. I sovrummet finns en dubbelsäng om 180x200 samt en extra säng om 90x200. Här finns toalett och dusch på rummet.

Stugan ligger ca 850 meter ifrån gården och delar tomt med villan Sommarnattens leende.

Vi tillåter inte hund här. 

Barnsäng, extrasäng eller resa med hund

Till de flesta rum finns det möjlighet att sätta in en extrasäng om 90x200. Vi har även barnsängar med spjälor för små barn, en mindre upp till ca 1,5 - 2 år och en större upp till ca 3 år där även sidorna är avtagbara. Meddela önskemål om någon av dessa vid bokning. För samtliga tillkommer en kostnad.

Vi är ett hundvänligt boende och har själva hund varför vi kanske passar mindre bra om du har svår allergi då hundar får vistas i de allmänna utrymmena. Rummen Glädjekällan, Arvet, Så vit som en Snö samt huset Sommarnattens leende är hundfria.
Vi tar inget extra för dig som bor med hund, men som tack för det hoppas vi att ni är rädda om textilier mm i rummen. Ta gärna med en filt eller handduk för smutsiga tassar.

Vår egen hund Quintus kan vara lite territoriell och sedan han blivit biten som ung rädd för vissa hundar varför vi försöker hålla honom isär från gästers. Låt er egen hund stanna i bilen medan ni checkar in så guidar vi er!

Please reload

Sydkustens at PILLEHILL, Östra Vemmenhög 1126, 27454 Skivarp, Sweden  |  0046 (0)411 53 20 10