Witheveryheartbeat.jpg

KYSS MIG

Juniorsvit Deluxe

Vår nyaste och mest välutrustade juniorsvit som invigdes efter renovering februari 2020. 

Rummet ligger på markplan i den gamla huvudbyggnaden och har ingång inifrån huset samt från terass mot poolområdet. 

2 personer kan bo här. En kingsize 180x200 dubbelsäng, rymlig Englesson Howard-soffa, stor smart-TV med digitalkanaler som Netflix och Viaplay, USB-kontakter för laddning samt trådlös laddning (Qi).
Helkaklat badrum med rymlig dusch, toalett och dubbla vaskar. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, Nespressobryggare, vattenkokare, hårfön.

Rummet är det mest bekväma för dig som inte vill gå i trappor eller långt utomhus.

 

Hund? Vi rekommenderar inte hund i detta rum, men fråga.

2286299_Hotel%2020204_edited.jpg
Kuriren_säng.JPEG

KURIREN

Juniorsvit

Rummet har en balkong mot öster med utsikt mot bronsåldersgravarna, trädgården och spapoolen samt havet i horisonten. Det ligger på andra våningen i den gamla huvudbyggnaden och har entré via balkongen.

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200.

Helkaklat badrum med dusch och toalett. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Hund? JA, vi rekommenderar detta rum för dig med hund.

2286299_Hotel%2020204_edited.jpg
Blå himmel v-rum.jpg

BLÅ HIMMEL

Gästhus

"Blå Himmel" är ett mysigt torp från mitten av 1800-talet med charmiga gamla detaljer och en härlig lantlig utsikt. I bottenplan finns ett vardagsrum med soffgrupp, TV och matbord, ett enklare kök med öppen köksvrå, toalett med dusch.

På ovanvåningen hittar ni ett sovrum med två enkelsängar (90 x 200) direkt ovanför trappen och i ett angränsande rum en dubbelsäng (160 x 200). Trappan upp är något brantare än i moderna hus så vi rekommenderar inte detta alternativ till familjer med små barn eller de med rörelsehinder. På främst ovanvåningen är det lågt i tak. 
Satinlakan från Fritz Magnus, övriga textil från Gudrun Sjödén. Toalett med dusch, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar.

Torpet ligger ca 150 meter från huvudbyggnaderna på Pillehill. Här finns egen parkering och sommartid matplats utanför. 

Hund? JA, Hundar är välkomna här.

2286299_Hotel%2020203_edited.jpg
Äppelkriget.JPG

ÄPPELKRIGET

Dubbelrum Deluxe

"Äppelkriget" är vårt mest romantiska och unika rum som ligger i en separat stuga bredvid huvudbyggnaden. Detta rum bokas ofta som bröllopssvit och rymmer som mest 2 personer.
Här finns en queen size säng om 160x200 och rummet har ett stort tillhörande helkaklat badrum med tassbadkar, kandelaber, stor dusch och underbar panoramautsikt.
Huset är i markplan, men med ett par trappsteg upp till dörren.

Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Hund? Ja, vi tillåter hund i detta rum.

2286299_Hotel%2020204_edited.jpg
Elvira.jpg

ELVIRA MADIGAN

Familjerum

Det här är vårt största familjerum och rymmer upp till 5 personer. Här bor du ovanför den äldsta delen av huset med charmiga och lite udda detaljer.

Rummet rymmer utöver en kingsize 180x200 dubbelsäng även en 90x200 enkelsäng och en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200. Här finns även skrivbord, en liten sitthörna samt en balkong i söderläge med utsikt mot havet och fälten. Entré via balkongen. Helkaklat badrum med dusch och toalett. Satinlakan från Fritz Magnus, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Hund? Ja, hundar är välkomna i detta rum.

2286299_Hotel%2020204_edited.jpg
Q vid brasan.jpg

BARNSÄNG, EXTRASÄNG ELLER RESA MED HUND

#hundvänligt

Till de flesta rum finns det möjlighet att sätta in en extrasäng. Vi har även barnsängar med spjälor för små barn. Meddela önskemål om någon av dessa vid bokning. För samtliga tillkommer en kostnad.

Vi är ett hundvänligt boende och har själva hund varför vi kanske passar mindre bra om du har svår allergi då hundar får vistas i de allmänna utrymmena. Gästhusen Fanny Hill och Sommarnattens leende är hundfria.
Vi tar inget extra för dig som bor med hund, men som tack för det hoppas vi att ni är rädda om textilier mm i rummen. Ta gärna med en filt eller handduk för smutsiga tassar. Matskål finns att låna ifall ni glömt.

Vår egen hund Quintus kan vara lite territoriell och sedan han blivit biten som ung rädd för vissa hundar varför vi försöker hålla honom isär från gästers. Låt er egen hund stanna i bilen medan ni checkar in så guidar vi er!

Dog%20Bone_edited.jpg
Landsvägen.JPEG

SÖDER OM LANDSVÄGEN

Juniorsvit

Rummet ligger på ovanvåningen i den gamla huvudbyggnaden och har ingång inifrån huset såväl som från balkongen i österläge. Det vetter mot fälten och har en härlig utsikt ner mot kusten.

Upp till 4 personer kan bo här, en kingsize 180x200 dubbelsäng samt en bäddbar soffa/dagbädd som kan agera enkelsäng 80 x 200 eller queensize 160x200. Helkaklat badrum med dusch och toalett. Satinlakan, toalettartiklar från Rituals. Morgonrock, tofflor. Minibar, vattenkokare, hårfön, platt-TV.

Rummet är bekvämt för dig som inte vill gå långt utomhus.

 

Hund? Ja, vi tillåter hund i detta rum.

2286299_Hotel%2020204_edited.jpg
Glädjekällan.JPEG

FANNY HILL

Gästhus

I det charmiga 1800-talshuset "Fanny Hill", precis bredvid huvudgården Pillehill ryms två mysiga rum. Individuellt inredda och med härlig utsikt. Det ena rummet har egen uteplats samt kamin för mysiga vinterkvällar.

Mellan rummen finns husets gamla kök med bevarad gjutjärnskamin. Här delar rummen ett gemensamhetsutrymme med läshörna, kök och matplats. Perfekt för två par som känner varandra och vill ha en social yta.
Toalett med dusch. Toalettartiklar från Rituals. Morgonrock och tofflor. Minibar.

Gårdens bastu ligger intill huset.

Hund? NEJ. Hundar är ej tillåtna här.

2286299_Hotel%2020203_edited.jpg