top of page

tors 04 nov.

|

Sydkustens at Pillehill

Winemakers dinner med Domaine Saint-Rémy, Alsace

Fredag mitt i veckan! Domaine Saint-Rémy ligger i Haut Rhin–området i Wettolsheim, nära staden Colmar. Familjegendomen grundades 1725 och drivs ekologiskt och biodynamiskt. Här berättar de själva om vinerna, allt till vår stora meny i samklang med vinet.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Winemakers dinner med Domaine Saint-Rémy, Alsace
Winemakers dinner med Domaine Saint-Rémy, Alsace

Tid och plats

04 nov. 2021 18:30

Sydkustens at Pillehill , Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Saint-Rémy's vingårdar omfattar 25 hektar och är utspridda över regionen Alsace. Alla druvor skördas för hand  och varje vingård vinifieras separat så att varje plats och ursprung  ska komma till uttryck i vinet. Selektering sker noggrant i vingården  och all must jäser på druvans naturliga jäst under lång tid och får även  vila på sin jästfällning i 6 till 8 månader. Den långsamma vinmakningen  och jordmånen som består av granit, kalksten och sand, bidrar till fruktdrivna viner med balancerad syra och härlig mineralstruktur. 

Vi var själva och besökte denna favoritvingård för ett par år sedan och nu kommer Margot hit och träffar er!

Till vinerna kommer vi att servera vår stora meny (5-rätters meny i 7 serveringar), specialkomponerad för kvällen. Vi rekommenderar förstås att ni bokar boende och verkligen njuter av en skön kväll. Rum bokas separat. Ange "WINEMAKER" som kampanjkod och få 10% rabatt på rum och frukost! www.pillehill.se/reservation-1

Provning och middag: 1295 kr/pers

Undvik parfym denna kväll, tänk på att vinprovning är en sensorisk upplevelse.

Anmälan till vinprovning är bindande och avbokning senare än 7 dagar innan debiteras. Vid färre än 10 deltagare ställs provningen in, middagen serveras då från 18.30. 

Dela detta evenemang

bottom of page