top of page

fre 24 apr.

|

Sydkustens at Pillehill

Winemakers dinner med Champagne Jacques Copin

Nu kommer producenten bakom vårt älskade huschampagne, såväl som några av våra riktiga toppchampagner hit! De odlar alla druvor och producerar sina viner med hållbarhet som ledstjärna. Och det, det gillar vi.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Winemakers dinner med Champagne Jacques Copin
Winemakers dinner med Champagne Jacques Copin

Tid och plats

24 apr. 2020 18:30

Sydkustens at Pillehill , Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Med 10 hektar av pinot noir, chardonnay och pinot meuneir är Jacques Copin ett mindre hus, där hela familjen är med i alla de manuella processerna i den traditionella Champagne-produktionen. Mathieu är den yngsta av familjens vinmakare, men har ändå redan gjort sig ett namn, inte minst för sitt trevliga leende och sätt.

Det var Mathieu's farfar som bestämde sig för att våga lämna cooperativet och starta sitt eget champagnehus 1963. Idag börjar 3'e generationen så smått att ta över.

Deras champagner håller hög internationell klass och har vunnit stor renomé.

Det blir en härlig 5-rätters meny till vinerna. Vi rekommenderar förstås att ni bokar boende och verkligen njuter av en romantisk helg. Rum bokas separat www.pillehill.se/reservation-1

Provning och middag: 1295 kr/pers

Undvik parfym denna kväll, tänk på att vinprovning är en sensorisk upplevelse.

Anmälan till vinprovning är bindande och avbokning senare än 7 dagar innan debiteras. Vid färre än 6 deltagare ställs provningen in, middagen serveras då från 18.30. 

Dela detta evenemang

bottom of page