top of page

lör 12 mars

|

Sydkustens at Pillehill

Vinprovning med middag - Tema Tyskland

Där är få länder där det sker så mycket spännande som i Tyskland nu. Utvecklingen har gått i takt med varmare klimat, tydligare fokus på kvalitet och lågintervention samt andra druvsorter. Tyskt vin är inne!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vinprovning med middag - Tema Tyskland
Vinprovning med middag - Tema Tyskland

Tid och plats

12 mars 2022 17:30

Sydkustens at Pillehill , Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Säger vi tyskt vin tänker de flesta på riesling. I bästa fall på bra riesling, men de förutfattade meningarna sedan halvsöta vinerfarenheter från ungdomen sitter kvar hos många. Låt oss visa vilken otrolig vinskatt vår granne i syd sitter på! Fantastisk kvalitet på viner som kommer passa underbart till vårens kommande mat. 

Kvällen startar med en genomgång av vinerna, och regionerna att lägga på minnet, sen kan ni självklart testa vidare till maten om ni önskar. 

Vi kommer att servera vår stora meny, specialkomponerad för kvällens viner. Vi rekommenderar förstås att ni bokar boende och verkligen njuter av en romantisk helg. Rum bokas separat www.pillehill.se/reservation-1

Provning och middag: 1495 kr/pers

Undvik parfym denna kväll, tänk på att vinprovning är en sensorisk upplevelse.

Anmälan till vinprovning är bindande och avbokning senare än 7 dagar innan debiteras. Vid färre än 6 deltagare ställs provningen in, middagen serveras då från 18.30. 

Dela detta evenemang

bottom of page