top of page

lör 02 apr.

|

Sydkustens at Pillehill

Vinprovning med middag - Tema Skåne

Det händer massor inom svensk vinproduktion i allmänhet och skånsk i synnerhet. Det planteras för fullt och fler spännande druvsorter tillkommer. Här kommer vi testa på flera olika vin och vingårdars stilar, allt ihop med passande mat!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vinprovning med middag - Tema Skåne
Vinprovning med middag - Tema Skåne

Tid och plats

02 apr. 2022 17:30

Sydkustens at Pillehill , Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Vi har fått pris som en av landets bästa vinlistor för svenskt vin och att lyfta fram det lokala inte bara på tallriken utan även i glaset har varit en viktig del av vår verksamhetsidé sedan starten. Det sker en otrolig utveckling varje år och vi älskar att dela med oss av denna passion för det vi har "runt knuten" till andra. 

Kvällen startar med en genomgång av vinerna, vingårdarna och det vi kallar terroir, sen kan ni självklart testa vidare till maten om ni önskar. 

Vi kommer att servera vår stora meny, specialkomponerad för kvällens viner. Vi rekommenderar förstås att ni bokar boende och verkligen njuter av en romantisk helg. Rum bokas separat www.pillehill.se/reservation-1

Provning och middag: 1545 kr/pers

Undvik parfym denna kväll, tänk på att vinprovning är en sensorisk upplevelse.

Anmälan till vinprovning är bindande och avbokning senare än 7 dagar innan debiteras. Vid färre än 6 deltagare ställs provningen in, middagen serveras då från 18.30. 

Dela detta evenemang

bottom of page