top of page

sön 31 dec.

|

Sydkustens at Pillehill

Nyårssupé

Årets festligaste kväll! Lång lyxig supé i 9 serveringar. Snittar, champagne, härliga vinpaket samt gemensamt 12-slag med bubbel.

Nyårssupé
Nyårssupé

Tid och plats

31 dec. 2023 18:00 – 01 jan. 2024 01:30

Sydkustens at Pillehill , Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Lantligt, avkopplande och festligt i familjär stämning. Vi firar in det nya året i bästa Pillehill-anda.  Varmt, välkomnande och tillsammans!

Årets festligaste kväll måste ju bara börja med champagne! Ackompanjerat med små goda snittar för att få upp aptiten förstås.  

Vi  slår oss ner för en meny i nio serveringar, här ska njutas länge! Vår sommelier och chefskock Jannike har plockat fram ett paket med underbara viner till  (självklart också alkoholfria alternativ för de som önskar).

När klockan börjar närmar sig  tolvslaget och kaffet är urdrucket skålar vi gemensamt  in det nya året i  bubbel.

Pris  för  meny i 9 serveringar  inkl 1 glas champagne, 1 glas cremant,  välkomstsnittar och amuse bouche 1755 kr (avdrag för alkoholfritt bubbel görs på plats). Dryckespaket tillkommer.

Vi är fullbokade i rummen men har kölista så det kan alltid bli förändringar. Vi kan rekommendera våra samarbetspartners Villa Vemmentorp och Lillehem Gårdshotell (båda tillåter hund). Bokning går att göra via oss, slå oss en signal så hjälper vi! 

På natten kan vi köra emellan så även om det är ett par kilometer så ska ni kunna festa som alla andra. Det går även att sätta sig på kölista till rum här på Pillehill.

Raketer är ej tillåtna, däremot är hundar varmt välkomna. Hundar måste hållas tysta och kopplade under middagen för allas trivsel.

Nyårssupén har fri avbokning t o m 14 dagar före, därefter gäller full betalning.

Dela detta evenemang

bottom of page