top of page

lör 31 dec.

|

Sydkustens at Pillehill

Nyårssupé

Årets festligaste kväll! Lång lyxig 7-rätters supé, champagne, härliga vinpaket och gemensamt 12-slag med släpp av rislyktor.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Nyårssupé
Nyårssupé

Tid och plats

31 dec. 2022 18:00

Sydkustens at Pillehill , Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Lantligt, avkopplande och festligt i familjär stämning. Vi firar in det nya året i bästa Pillehill-anda.  Varmt, välkomnande och tillsammans!

Årets festligaste kväll måste ju bara börja med champagne! Ackompanjerat med små goda snittar för att få upp aptiten förstås.  Vi  slår oss ner för en 7-rätters meny, här ska njutas länge! Vår sommelier och chefskock Jannike har plockat fram ett paket med underbara viner till  (självklart också alkoholfria alternativ för de som önskar).

När klockan börjar närmar sig  tolvslaget och kaffet är urdrucket tar vi på oss ytterkläderna för  att gemensamt släppa upp ljuslyktor* och skåla in det nya året i  bubbel.

Pris  för 7-rätters meny inkl 1 glas champagne, 1 glas cremant,  välkomstsnittar och rislykta: 1455 kr (med alkoholfritt bubbel 1365 kr),  dryckespaket tillkommer.

Vi är fullbokade i rummen sedan länge, men vi rekommenderar er gärna att kolla med våra samarbetspartners Nils Holgerssongården och Lillehem Gårdshotell om de har rum kvar. Vi kan då köra på natten emellan. Det går även att sätta sig på kölista till rum.

*Vi  använder endast djurvänliga rislyktor. Förutsätter att vädret tillåter.  Raketer är ej tillåtna, däremot är hundar varmt välkomna.

Nyårssupén har fri avbokning t o m 14 dagar före, därefter gäller full betalning.

Dela detta evenemang

bottom of page