top of page

lör 03 juni

|

Östra Vemmenhög

Naturmat - Akt 3, Barndomssommar

Sommaren förknippar vi gärna med junis jordgubbar, fläder och nypotatis. Än är det fräscha primörer på bordet. Följ med våra kockar ut i naturen och upplev "från jord till bord" så direkt man kan komma. Denna kväll har vi även passat in fullmånen. Vi hoppas på molnfritt - och kanske en spökhistoria!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Naturmat - Akt 3, Barndomssommar
Naturmat - Akt 3, Barndomssommar

Tid och plats

03 juni 18:30 – 21:00

Östra Vemmenhög, Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Följ med oss ut i naturen på en middag med historieberättande! 

Efter en kortare promenad möts ni av en varm måltid med goda drycker till. 

Här på Pillehill har vi plockat själva, eller kunnat få från våra duktiga lokala odlare, ingredienser i säsong sedan start och serverat.  Nu delar vi också med oss kunskapen och känslan av bra lokala råvaror. Direkt från naturen, i naturen. 

Vi utgår ifrån Pillehill och promenerar tillsammans (ca 400 meter, naturstig) till ev av traktens bronsåldershögar. Där, men med utsikt i alla väderstreck, intar vi vår middag. Natten mellan den 3-4 juni är det fullmåne och vi hoppas självklart på en vacker kväll. Mot slutet av middagen gör vår krögare Johan er sällskap för att berätta om spöklika historier i natten, självklart med koppling till fullmånen.

Pris inkluderar 4-rätters middag samt dryckespaket inkl kaffe/te. Ni väljer vid bokning om ni önskar vinpaket eller alkoholfritt paket. 

Pris med vinpaket; 1455 kr*

Pris med alkoholfritt paket: 1195 kr

*P g a regler kring alkoholservering kan vinpaket endast erbjudas till slutna sällskap, eller om ni är samma sällskap som bokar samtliga 12 platser.

Tänk på: Kläder efter väder och bra grövre skor, kvällarna kan vara kyliga. Hundar är välkomna, men ska hållas kopplade och ifrån matserveringen. Barnvagnar eller liknande är ej lämpliga pga terrängförhållanden. Vi rekommenderar inte denna aktivitet för barn under 10 år. 

Det finns 12 platser och alla sitter vid samma bord. Vi kommer placera er så ni sitter i era sällskap så som ni är bokade.

Ev specialkost måste meddelas i förväg. Då matlagningen sker ute på plats kan vissa allergier vara svåra att anpassa till. Kontakta vår chefskock Jannike direkt vid frågor: 0411-532010, helst mellan kl 11-16.

Vid regn/hård vind kan sittningen utomhus utgå och istället ersättas av middag inomhus. Vi förbehåller oss rätten att ställa in eventet vid för få anmälda. Full återbetalning sker då.

I 5 "akter" under säsongens gång kommer vi erbjuda "Naturmat". Alla i olika teman och utföranden i takt med säsongens växlingar. Priset, innehållet och längden på eventet kommer skilja per tillfälle. 

Naturmat går även att boka som event till exempelvis er konferens, möte i föreningen eller kompisgrupp. Kontakta oss för offert på reception@pillehill.se!

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Naturlig mat - akt 3, Juni

  Från 1 195,00 kr till 1 455,00 kr

  I biljetten ingår 4-rätters middag, dryckespaket, historieberättande och förhoppningsvis fullmåne. Vi sitter vid ett gemensamt bord med max 12 platser. Vi kommer se till att ni får sitta ihop med ert sällskap. Tänk på kläder efter väder!

  Från 1 195,00 kr till 1 455,00 kr

  Försäljning avslutad

  Prisalternativ
  Pris
  Antal
  Totalt

  Paket med vin (end vid 12 p)

  1 455,00 kr

  Moms inkluderad

  1 455,00 kr

  Moms inkluderad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page