top of page

sön 19 maj

|

Sydkustens at Pillehill

Livsenerigyoga, frukost & lunch

Unna dig och din kropp en skön och avkopplande halvdag av extra omsorg! Vi får besök av härliga Camilla Borglin från Må Bra Huset i Arrie som kommer hålla en inspirerande föreläsning och leda en Livsenergiyoga. Till får ni nyttig och antiinflammatorisk kost med fokus på det lokalproducerade.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Livsenerigyoga, frukost & lunch
Livsenerigyoga, frukost & lunch

Tid och plats

19 maj 2019 10:30 – 15:00

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Vi börjar dagen med en energigivande antiinflammatorisk frukost med bland annat prebiotisk supersmoothies och bovetegröt. Helt veganskt för de som så önskar.

Camilla Borglin har genom utbildning och personlig erfarenhet kommit fram till kunskapen om sin egen kropps väg till hälsa.

Idag har hon öppnat ett Må bra Hus i Arrie tillsammans med andra egenföretagare. Till Huset kan ni komma för att få inspiration och kunskap, om vägen till naturlig hälsa för kropp, sinne och själ.

Hon håller en inspirerande föreläsning kring hälsa, stresshantering, hur vi minskar inflammationer i kroppen och stärker vårt immunförsvar. En riktig detox för sinnena!

Dagen fortsätter med Livsenergiyoga. Här leder Camilla dig till bättre qi genom rörelser, akupressur, yin yoga & meditation. Ett pass med all kärlek till att hjälpa din egen kropp. Akupressur & Yin yoga kan exempelvis hjälpa spänningar, värk i axlar, ont i ländryggen, mm. En energigivande kick för kropp och själ.

Yogan håller vi utomhus så tänk på ”kläder efter väder” (vid regn, snöstorm och drivis flyttar vi in :-).

När vi nu jobbat upp lite aptit så avslutar vi dagen med en härligt närande vegetarisk lunch av lokalproducerade råvaror i säsong. (Går att få vegansk).

Pris för hela programmet med antiinflammatorisk frukost, 1 timmes föreläsning, 1,5 timmes yoga och näringsrik lunch av lokala råvaror: 695 kr/pers.

Bokningen är avbokningsbar fram till 3 dagar innan, därefter råder full betalning.

Minimiantal 8 pers. Vid färre anmälda ställs evenemanget in.

Maxantal 25 personer.

Boka tillsammans med boende och gör en helhelg!

- Checka in lördag. Ät en god 3-rätters middag på kvällen med vinpaket eller alkoholfritt lokalproducerat alternativ om man önskar, en avslappnad långfrukost följt av hela yoga-paketet.

1 natts övernattning (del i dubbelrum), 1 883 kr/pers.

- Unna dig en hel helg fredag - söndag. Checka in på fredagen och börja helgen med ett glas bubbel och 3-rätters middag på kvällen. På lördagen njuter ni av en lång frukost, kanske en härlig promenad vid stranden eller varför inte en massage eller stund i bastun. Eller bara sitt i glasverandan och njut av en god bok.

På kvällen följer en 3-rätters middag, naturligtvis accompanjerat av ett härligt vinpaket till de som så önskar, eller ett gott alkoholfritt lokalproducerat alternativ. På söndagen väljer ni själva om ni vill sova länge och ansluta till yogan och den antiinflammatoriska frukosten eller om ni vill bottna med nybakat bröd och annat gott på buffén. Ni får då möjlighet att checka ut sent.

2 nätters boende (del i dubbelrum), 1 glas mousserande, 3-rätters middag fredag kväll, 3-rätter middag lördag kväll, frukost lördag och söndag, halvdagsaktivitet med föreläsning, yoga och lunch söndag: 3 170 kr/pers.

Rum bokas separat!

Dela detta evenemang

bottom of page