top of page

Tisdag - fredag mellan 28/11 till 22/12

|

Östra Vemmenhög

Julfestmagi - en fantastisk kväll för ert företag!

Låt dig svepas bort av den magiska stämningen en strålande upplyst restaurang och en hjärtlig julfest kan erbjuda. En fantastisk kväll att fira säsongen med ditt företag, er förening eller organisation!

Julfestmagi - en fantastisk kväll för ert företag!
Julfestmagi - en fantastisk kväll för ert företag!

Tid och plats

Tisdag - fredag mellan 28/11 till 22/12

Östra Vemmenhög, Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

"På väg in i vår vackert dekorerade restaurang, välkomnas du av ett varmt sken från gnistrande marschaller som lyser upp din väg. Denna kväll handlar om gemenskap, kärlek och festlig glädje.

Ert bord är dukat med omsorg och elegans, och du känner dig genast omhändertagen av vår vänliga personal. Vår julmeny är en kulinarisk resa genom vinterlandskapet, med smaker som väcker minnen av traditionella julfavoriter och överraskande nytänkande rätter. Varje tugga är en fest för dina sinnen.

När du njuter av din måltid och delar skratt med vänner och kollegor, är restaurangen fylld med stämningsfull julmusik som smyger sig in i ditt hjärta. Och när kvällen mörknar ytterligare, skapar ljusen poetisk atmosfär som är omöjlig att glömma"

Tacka företagets kunder eller hylla personalen 

Vår exklusiva paket inkluderar en lyxig julmiddag med enastående rätter, passande vinpaket, och en atmosfär som andas julglädje.

Ni kommer serveras en meny inspirerad av julens smaker med internationella influenser, men självklart i samma lokalproducerade anda som alltid här på Pillehill. Vegetariskt alternativ eller annan specialkost fixar vi förstås, meddela vid bokning.

Paketet erbjuds tisdag - fredag, den 28/11 - den 22/12.

Detta ingår: 4-rätters inkl välkomstdrink (alkoholfritt alternativ finns), snittar till välkomstmingel och kaffe på maten.

Pris exkl vinpaket/måltidsdryck 795 kr/kuvert inkl moms.

Ta chansen och boka till en aktivitet som tex vin- eller romprovning! 

Behöver ni rum för natten? Kontakta oss för pris och bokning på 0411-532010, mellan kl 12-21 eller på reception@pillehill.se

Dela detta evenemang

bottom of page