top of page

fre 09 aug.

|

Sydkustens at Pillehill

#hällarkväll 6 - Tema Nya Världen med Fredrik från Vingruppen!

Grande finale denna kväll - och vad passar väl inte då bättre än att få besök av oerhört erfarna och kunniga Fredrik Lilja från Vingruppen. Han representerar en av landets tyngsta och mest namnkunniga vinportfölj och har själv stor erfarenhet, inte minst som utbildare av nya sommelierer.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
#hällarkväll 6 - Tema Nya Världen med Fredrik från Vingruppen!
#hällarkväll 6 - Tema Nya Världen med Fredrik från Vingruppen!

Tid och plats

09 aug. 2019 17:00 – 23:00

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Vingruppen samlar fem importörer under sitt tak, bl a VinUnic, Quaffable Wines och har ett av marknadens bredaste sortiment. Att därför välja ut vad temat skulle vara denna kväll var inte helt enkelt, men till slut föll vi på Nya Världen. Några av er var kanske här när VD'n för Quaffable Wines höll sin prisade provning av viner från Australien. De kan helt enkelt den marknaden. ...också :-) Det blir definitivt lite spännande nyheter från bl a USA denna kväll, men också kul grejer som Japanskt vin (vitt och fräscht!) och naturvin från Argentina. Kul helt enkelt!

Vi kommer som vanligt även ha livemusik och denna kväll är det Mathilda Sandin som står för underhållningen!

Det går bra att dyka in för en härlig vinupplevelse, men vill du äta boka bord så du säkert får plats. Vi är ju också tacksamma om du anmäler dig i vilket fall så vi vet hur mycket vin vi ska ta hem :-)

För hällarkvällarna betalar ni endast det ni dricker, ni köper drinkbiljetter på plats. En 3-rätters middagsmeny kostar 490 kr. Underhållningen bjuder vi på.

Dela detta evenemang

bottom of page