top of page

fre 02 aug.

|

Sydkustens at Pillehill

#hällarkväll 5 - Tema Fransk lyx ihop med M Wines!

Champagne, chablis, bourgogne... Vi går "all in" på livets goda! Magdalena från M Wines kommer denna kväll hälla härliga franska viner från några av våra mest kända distrikt, men från små hantverksmässiga producenter.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
#hällarkväll 5 - Tema Fransk lyx ihop med M Wines!
#hällarkväll 5 - Tema Fransk lyx ihop med M Wines!

Tid och plats

02 aug. 2019 17:00 – 23:00

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Magdalena är entreprenören som trillade in i vinbranschen på ett bananskal. Hon köpte ett rosévin i Spanien som hon älskade och när det visade sig att de inte hade någon importör i Sverige så blev det hennes startskott för ett nytt yrke. Idag är Magdalena utbildad sommelier och M Wines vinportfölj sträcker sig långt utanför den där första rosén med kvalitetsviner från små producenter i främst Spanien, Italien och förstås kvällens fokusland Frankrike.

Under kvällen kommer även Robin Erixson spela och sjunga!

Det går bra att dyka in för en härlig vinupplevelse, men vill du äta boka bord och välj sittning så du säkert får plats. Vi är ju också tacksamma om du anmäler dig i vilket fall så vi vet hur mycket vin vi ska ta hem :-) FULLBOKAT FÖR MIDDAG, MEN GÅR FORTFARANDE ATT REGISTRERA SIG FÖR "BARHÄNG".

För hällarkvällarna betalar ni endast det ni dricker, ni köper drinkbiljetter på plats. En 3-rätters middagsmeny kostar 490 kr. Underhållningen bjuder vi på.

Dela detta evenemang

bottom of page