top of page

fre 26 juli

|

Sydkustens at Pillehill

#hällarkväll 4 - Vinmakarbesök av Frank John ihop med Bonden & Vinet

Vi gästas denna kväll av en av Pfalz charmigaste producenter, Frank John. Deras mousserande sekt av riesling har vunnit mängder av priser och vinmakaren själv anlitas friskt runt om i Europa som experthjälp. Daniel från Bonden & Vinet kommer också hälla andra godsaker!

Registrering är stängd
Se andra evenemang
#hällarkväll 4 - Vinmakarbesök av Frank John ihop med Bonden & Vinet
#hällarkväll 4 - Vinmakarbesök av Frank John ihop med Bonden & Vinet

Tid och plats

26 juli 2019 17:00

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

I vintras hade vi själva förmånen att besöka vingården Frank John i tyska Pfalz. Eller egentligen ska vi väl erkänna att Frank John är så litet att de inte alls har någon tjusig vingård med besökscentra utan vi satt i deras vardagsrum och provade. Huset de bor i är ett annat hjärteprojekt, renovering av ett hus från 1600-talet med förstås en härlig murad källare under där vinerna får mysa till sig ifred. 

De kommer berätta om synen på naturlig odling och om viner utan tillsatser, om kärleken till det äkta. De producerar mousserande viner, Riesling och Pinot Noir. 

Som komplement kommer Daniel Petersson från Bonden & Vinet också hälla andra godsaker, bla från franska Jura. 

Under kvällen kommer även bandet "The Steps" stå för underhållningen!

Det går bra att dyka in för en härlig vinupplevelse, men vill du äta boka bord och välj sittning så du säkert får plats. Vi är ju också tacksamma om du anmäler dig i vilket fall så vi vet hur mycket vin vi ska ta hem :-)

För hällarkvällarna betalar ni endast det ni dricker, ni köper drinkbiljetter på plats. En 3-rätters middagsmeny kostar 490 kr. Underhållningen bjuder vi på.

Dela detta evenemang

bottom of page