top of page

fre 12 juli

|

Sydkustens at Pillehill

#hällarkväll 2 - Tema Loire och Rhône med Dryckesbutiken!

Härliga Ida kommer tillbaka även i år och kommer denna kväll hälla sköna viner från bla Loire och Rhône. Hon pratar också om vad naturligt vin är och nya trender i vinvärlden.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
#hällarkväll 2 - Tema Loire och Rhône med Dryckesbutiken!
#hällarkväll 2 - Tema Loire och Rhône med Dryckesbutiken!

Tid och plats

12 juli 2019 17:00

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög 1126, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Ida Sundqvist är grundare av Dryckesbutiken och har en lång bakgrund som både sommelier och bartender. Utöver att hon importerar naturliga viner så driver hon ett projekt med egenproducerad gin på ön Möja utanför Stockholm och är drivande bakom vin på keg som ett hållbart alternativ. Just omtanken om naturen står Ida nära och i fjolårets torka initierade hon ett stort projekt med insamling till svenska bönder som hade problem att få ihop foder till djuren. Sånt tycker vi är värt all respekt!

Under kvällen kommer även bandet "The Steps" stå för underhållningen!

Det går bra att dyka in för en härlig vinupplevelse, men vill du äta boka bord och välj sittning så du säkert får plats. Vi är ju också tacksamma om du anmäler dig i vilket fall så vi vet hur mycket vin vi ska ta hem :-)

För hällarkvällarna betalar ni endast det ni dricker, ni köper drinkbiljetter på plats. En 3-rätters middagsmeny kostar 490 kr. Underhållningen bjuder vi på.

Dela detta evenemang

bottom of page