top of page

fre 05 juli

|

Sydkustens at Pillehill

#hällarkväll 1 - Tema Skånskt. Hällåkra, Hönsinge, Remmarlöv mfl!

Denna kväll lyfter vi fram det skånska dryckesundret! Det blir bl a vin från Hällåkra vingård, öl från Hönsinge Hantwerksbryggeri och Remmarlöv samt det svenskaste av allt - punsch, representerade av Wolkes. Danska bandet "The Steps" underhåller.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
#hällarkväll 1 - Tema Skånskt. Hällåkra, Hönsinge, Remmarlöv mfl!
#hällarkväll 1 - Tema Skånskt. Hällåkra, Hönsinge, Remmarlöv mfl!

Tid och plats

05 juli 2019 17:00

Sydkustens at Pillehill, Östra Vemmenhög, 274 54 Skivarp, Sverige

Om evenemanget

Vi börjar årets Hällarkvällar med en "micromässa" av lokalproducerat. Magnus Elmgren Servin från Hönsinge Hantwerksbryggeri ser vi för 4'e året i rad och som bryggare av vårt husöl Pillepilsner är de självskrivna. Här kommer det hällas allt från klassiker till tillfälliga brygder på besök.

Vårt nyaste bryggeri i sortimentet kommer också med både öl på tapp och flaska, Remmarlöv från Eslöv representerade av härliga Glenn Pålsson, för de flesta ölvänner mest känd som mångårig mässgeneral på Malmö Öl & Whiskey.

Anna Johansson kunde ni träffa redan i fjol, men i år representerar hon ett nytt företag -nämligen vårt lokala Hällåkra Vingård! Sveriges första och hittills enda ekologiskt certifierade vingård. Hällåkras viner har också funnits med på vår vinlista nästan sen start, men nu häller Anna den nya och mycket spännande årgången 2018.

En nygammal klassiker ni också får möta denna kväll är svensk punsch! Ett gäng entusiaster bestämde sig för att återskapa den kända Wolkes Pusch från Malmö si sådär 100 år senare. Resultatet är lysande! Möt Martin Gullberg som häller den perfekta avec'en (eller blir det ärtsoppa på menyn?! :-).

Under kvällen kommer även bandet "The Steps" stå för underhållningen!

Det går bra att dyka in för en härlig vinupplevelse, men vill du äta boka bord och välj sittning så du säkert får plats. Vi är ju också tacksamma om du anmäler dig i vilket fall så vi vet hur mycket vin vi ska ta hem :-)

För hällarkvällarna betalar ni endast det ni dricker, ni köper drinkbiljetter på plats. En 3-rätters middagsmeny kostar 490 kr. Underhållningen bjuder vi på.

Dela detta evenemang

bottom of page