Vi bryr oss om råvaran och lagar allt från grunden. Vår köksmästare Jannike Briesenland-Lister skapar våra rätter med utgångspunkt i vinerna och kombinationen är för henne det viktiga. Ett plus ett blir tre.
Vi har sommartid en egen örtträdgård, men det mesta är alltid lokalproducerat och gärna ekologiskt, dessutom nästan uteslutande laktosfritt. Självklart serverar vi bara svenskt kött och fisk & skaldjur är alltid MSC-certifierade.
Hos oss ska du och naturen må bra!

 

Menyn varierar såväl över året som från dag till dag beroende på vad vi får tag på för gott av våra lokala leverantörer. Vi serverar de flesta dagar table d'hôte (fast meny) på minst 3 rätter, vissa dagar fler. Alltid med ett vegetariskt alternativ, men meddela vid bokning. Detta gäller även barnversion eller allergier.
Våra standard 3-rätters kostar 490 kr,
5-rätters 690 kr.
Sommartid finns även en barmeny med bla plocktallrik som ej behöver förbokas.

Mer kring särskilda teman går att läsa under Event

ÖPPETTIDER

Frukost

Mån – Fre: 7:30 – 10:30

Lör – Sön samt under sommaren: 8:30 – 10:30
Möjlighet att ordna matpaket vid tidig frukost.
Frukostbuffé 135 kr/pers (ingår i rumspriser)

 

Lunch

För sällskap på minst 8 pers efter förbokning samt vid konferens och event.
 

Middag
1/9 - 19/6

Torsd – Lörd: 18:30 – ca 22:00, Boka bord i förväg!

(Söndag- Onsdag serverar vi en enklare "kvällens" till boende) Andra tider/dagar enligt överenskommelse.

 

20/6 - 31/8

Måndag - söndag från17.30, vissa dagar i 2 sittningar. Fast meny 3-5 rätter, (möjlighet att få barnportion).
Boka bord i förväg!
Under sommaren finns också en enklare barmeny med
t ex "Skånska tapas", minipizzor mm från ca16.00. Denna behöver inte förbokas.

 

Vi är hundvänliga, men fråga alltid innan du kommer in med hund! Vår egen hund kan vara territoriell mot andra hundar och vi kan ha andra gäster som är rädda.

Sydkustens at PILLEHILL, Östra Vemmenhög 1126, 27454 Skivarp, Sweden  |  0046 (0)411 53 20 10