Vi bryr oss om råvaran och lagar allt från grunden. Vår chefskock och sommelier
Jannike Briesenland-Lister skapar våra rätter med utgångspunkt i vinerna och kombinationen är det viktiga. Ett plus ett blir tre.
Vi har sommartid en egen örtträdgård, men det mesta är alltid lokalproducerat och gärna ekologiskt, dessutom nästan uteslutande laktosfritt. Självklart serverar vi bara svenskt kött och fisk & skaldjur är alltid MSC-certifierade.
Inte fine dining, bara god ärlig och vällagad mat.
Menyn varierar såväl över året som från dag till dag beroende på vad vi får tag på för gott av våra lokala leverantörer. Vi serverar table d'hôte (fast meny). Alltid med möjlighet till ett vegetariskt eller veganskt alternativ, men meddela vid bokning. Detta gäller även barnversion eller allergier.
Minimenyn 2 rätter 475 kr*
*främst rekommenderad till barn
Lilla menyn 3 rätter 595 kr
Mellanmenyn 5 rätter 795 kr
Avsmakningsmeny 7-8 rätter 1075 kr**
**endast tillgängligt fredag och lördag efter förbokning
minst 3 dagar före.
Mer kring särskilda temamiddagar går att läsa under Event eller Rumsbokning.
ÖPPETTIDER RESTAURANGEN
Frukost
Mån – Fre: 7:30 – 10.00
Lör – Sön samt under sommarsäsong:
8:30 – 10:30
Möjlighet att ordna matpaket vid tidig frukost.
Frukostbuffé 175 kr/pers (ingår i rumspriser)
Välkommen att äta frukost hos oss, boka plats senast kvällen före så vi vet hur mycket vi ska baka :-)
Lunch
För sällskap på minst 12 pers efter förbokning samt vid konferens och event.
Vinbar
Från 15.00
Middag
18.30 – ca 23:00
Måndag - Söndag*
Endast efter bordsbokning. Meddela val av meny vid bokning. Menyval kommer påverka tid för sittning.
Kvällar med särskild meny som tex vid Gås eller Nyår utgår de vanliga menyalternativen för specialmeny.
*Restaurangen är öppen Måndag - Lördag under vintersäsongen.
Vi är mycket hundvänliga, men fråga alltid innan du kommer in med hund!
