Vi bryr oss om råvaran och lagar allt från grunden. Vår köksmästare Jannike Briesenland-Lister skapar våra rätter med utgångspunkt i vinerna och kombinationen är för henne det viktiga. Ett plus ett blir tre.
Vi har sommartid en egen örtträdgård, men det mesta är alltid lokalproducerat och gärna ekologiskt, dessutom nästan uteslutande laktosfritt. Självklart serverar vi bara svenskt kött och fisk & skaldjur är alltid MSC-certifierade.
Hos oss ska du och naturen må bra!

 

Menyn varierar såväl över året som från dag till dag beroende på vad vi får tag på för gott av våra lokala leverantörer. Vi serverar table d'hôte (fast meny). Alltid med möjlighet till ett vegetariskt eller veganskt alternativ, men meddela vid bokning. Detta gäller även barnversion eller allergier.
Våra standard 3-rätters kostar 490 kr,
5-rätters 690 kr.

 

Mer kring särskilda temamiddagar går att läsa under Event

ÖPPETTIDER RESTAURANGEN

Under Corona finns det möjlighet till Take Away fredag - lördag samt vissa andra helgdagar. 
Klicka här för Meny 30 april
Klicka här för Meny 1 maj
Klicka här för meny 2 maj
Klicka här för meny 3 maj
Frukost

Mån – Fre: 7:30 – 10:30

Lör – Sön samt under sommaren: 8:30 – 10:30
Möjlighet att ordna matpaket vid tidig frukost.
Frukostbuffé* 135 kr/pers (ingår i rumspriser)

Pga Corona serverar vi temporärt frukost vid sittande bord.

 

Lunch

För sällskap på minst 8 pers efter förbokning samt vid konferens och event.
 

Middag
23/8 - 19/6

Torsd – Lörd: 18:30 – ca 22:00, Boka bord i förväg!

(Söndag- Onsdag i lågsäsong serverar vi primärt boende)
Andra tider/dagar enligt överenskommelse.

 

20/6 - 22/8

Måndag - söndag från 18.00 
Boka bord i förväg!
Under sommaren finns också en enklare barmeny från ca16.00. Denna behöver inte förbokas.

 

Vi är hundvänliga, men fråga alltid innan du kommer in med hund! Vår egen hund kan vara territoriell mot andra hundar och vi kan ha andra gäster som är rädda.

Sydkustens at PILLEHILL, Östra Vemmenhög 1126, 27454 Skivarp, Sweden  |  0046 (0)411 53 20 10