Vi bryr oss om råvaran och lagar allt från grunden. Vår chefskock och sommelier
Jannike Briesenland-Lister skapar våra rätter med utgångspunkt i vinerna och kombinationen är det viktiga.Ett plus ett blir tre.

Vi har sommartid en egen örtträdgård, men det mesta är alltid lokalproducerat och gärna ekologiskt, dessutom nästan uteslutande laktosfritt. Självklart serverar vi bara svenskt kött och fisk & skaldjur är alltid MSC-certifierade.
Inte fine dining, bara god ärlig och vällagad mat.

 

Menyn varierar såväl över året som från dag till dag beroende på vad vi får tag på för gott av våra lokala leverantörer. Vi serverar table d'hôte (fast meny). Alltid med möjlighet till ett vegetariskt eller veganskt alternativ, men meddela vid bokning. Detta gäller även barnversion eller allergier.

Från 1 september gäller nya priser:
Minimeny 2-3 rätter 450 kr
(främst rekommenderad till barn)

Lilla menyn 3-4 rätter 550 kr

Stora menyn 5-7 rätter 750 kr

Avsmakningsmeny 7-10 rätter 995 kr
(endast tillgängligt fredag och lördag efter förbokning minst 3 dagar före.)
 

Mer kring särskilda temamiddagar går att läsa under Event eller Rumsbokning

ÖPPETTIDER RESTAURANGEN*

Frukost

Mån – Fre: 7:30 – 10:30

Lör – Sön samt under sommaren: 8:30 – 10:30
Möjlighet att ordna matpaket vid tidig frukost.
Frukostbuffé* 145 kr/pers (ingår i rumspriser)

*Pga Corona serverar vi temporärt frukost efter tidsbokning.

 

Lunch

För sällskap på minst 12 pers efter förbokning samt vid konferens och event.

Vinbar

Från 15.00
 

Middag

18.00 – ca 23:00*

 

Boka bord och val av meny i förväg!

 Kvällar med särskild meny som tex vid Gås eller Nyår utgår de vanliga menyalternativen för specialmeny.

 

*Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens råd och arbetar aktivt för att undvika spridning bland gäster i såväl tid som rum.

Vi är mycket hundvänliga, men fråga alltid innan du kommer in med hund! Vår egen hund kan vara territoriell mot andra hundar och vi kan ha andra gäster som är rädda.