

Vintips, sprit och annat spännande
Den som trodde att lågsäsong betydde lite att göra (likt jag själv) trodde fel! Men så är väl iofs december alltid en rätt hysterisk månad. Vi valde att stänga tre nätter över jul för att fira med familjen. Första julen i vårt nya paradis! Riktigt mysigt och precis som en gammeldags jul ska vara. Fast vi får väl erkänna att det var en aning hysteriskt dagarna innan då alla våra privata möbler stod kvar i Malmö. Akutflytt av soffor och vår säng (jippie!!!) löste det problemet.


Vi börjar bli med vinkällare
Säga vad man vill om det politiskt korrekta i det hela, men att köpa in vin (och öl och andra spännande drycker) är onekligen jättekul! Jag som i många år varit lite av en vinnörd som gärna häckat på Systembolagets exklusivare hörnor och som så sent som igår blev beskrivien på det bröllop vi bevistade som den som helst stod först i kön när vårt kära monopol har ett nytt släpp kan nu verkligen gå all in. Visst måste man som restauratör onekligen tänka att allt måste gå att säl


Älskade gubbe
Vad säger väl sommar som jordgubbar?! Därför blev också denna älskade gubbe temat för vår premiärlunch nu i veckan. Ett bokat sällskap om 10 personer kom på trerätters festlig lunch. Jordgubbsbruschetta till förrätt, Toftebokalkon med jordgubbssalsa och nypotatis och krämig kall sås till huvudrätt och så en Jordgubbssoppa med min hemgjorda vaniljglass till dessert. Det verkar ha blivit riktigt uppskattat :-)
Annars är det en av de saker som jag upplevt som tuffast eller i al